- HATMILLIÓ MAGYART SEMMIZTEK KI AZ ÁLLAMOSÍTÁSOKKAL

- EURÓPÁBAN MAGYARORSZÁG AZ EGYETLEN, AHOL NEM TÖRTÉNT RESTITÚCIÓ
Hírportál, üzemelteti a Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete


Hírlevél szolgáltatás
Egyesületünk honlapján
érhető el:
KISEEgyesületünk a közösségi oldalon:Társoldalak

A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete számos szervezettel, civil érdekvédelmi egyesülettel működött illetve működik együtt. Ezen egyesületek támogatják Egyesületünk restitúciós, reprivatizációs céljait, és több szervezettel közösen léptünk, lépünk fel e cél elérése érdekében.

Azokat a szervezeteket, melyek honlapot üzemeltetnek, itt ezen menü almenüpontjaiban jelentetjük meg.


  • Magyarok Világszövetsége - A Partubány Miklós vezette MVSZ számos alkalommal adott, ad helyet összejöveteleinknek, konferenciáinknak. A balliberális kormányzattal 2005-2006-ban folytatott megbeszéléseken a mi oldalunkon vettek részt.
  • Politikai Foglyok szövetsége - A Dégi András vezette POFOSZ-al szintén számos alkalommal vettünk részt együtt megbeszéléseken illetve működünk együtt a mai napig. Egyes tisztségviselőink mindkét szervezetben posztot töltenek be.
  • 56-os Szövetség - A Sinkovics Gyula vezette Szövetség a még élő Forradalmárok szövetsége, és szintén a mi oldalunkon vettek részt a balliberális kormányzattal 2005-2006-ban folytatott megbeszéléseken.
  • Hortobágyi Kényszermunkatáborokba Elhurcoltak Egyesülete - Az Eötvös Péter vezette Egyesület a volt kényszermunkások, a magyar Gulag áldozatait tömöríti. A szervezettel már több megemlékezést, és a kormányzat irányába tett lépést tettünk, együttműködésünk folyamatos.


Minden jog fenntartva.  © Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete  2011-2019