- HATMILLIÓ MAGYART SEMMIZTEK KI AZ ÁLLAMOSÍTÁSOKKAL

- EURÓPÁBAN MAGYARORSZÁG AZ EGYETLEN, AHOL NEM TÖRTÉNT RESTITÚCIÓ
Hírportál, üzemelteti a Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete


Hírlevél szolgáltatás
Egyesületünk honlapján
érhető el:
KISEEgyesületünk a közösségi oldalon:Olvasói levelek

Kéziratokat, beküldött írásokat nem őrzünk meg, nem küldünk visssza.
A beküldött és leközölt anyagok nem egyeznek feltétlenül a szerkesztőség álláspontjával.---alp-- 2013-12-12

Most, amikor a vízcsapból is Antall magasztalása folyik, nem talán nem árt ha egy kissé reális, józan gondolkodású következtetéseket, tényeket is megemlítünk. Olyanokat, melyeket a fidesz-pravdában meg a többiben nem lehet leírni.

De engem igenis bosszant hogy teljesen hülyének nézik az embereket, már elnézést. Jó lenne ha végre elmúlnának azok az idők, mikor akármit nyugodtan be lehetett adni az embereknek, mindenki bevette szó nélkül a sok primitív hazudozást.

Vegyük sorba a történéseket, amik ezzel az Antallal történtek.
Azt állítja magáról, nagy forradalmár, nagy 56-os volt, jó. Meg hogy ezért letartóztatták, jó. Ott már kezd érdekes lenni a története, hogy érdekes módon kiengedték.... no.... a két szép szeméért ? Ez volt jellemző a  komcsikra, hogy csak úgy kisétálnak börtöneikből az 56-osok ???? Ne.........
Aztán a gimnáziumból "elcsapták" úgymond, de nem lefele bukott, hanem elkezdhette karrierjét, először könyvtáros lett, majd egyre feljebb és feljebb, végül egy országos hatáskörű intézmény első számú vezetője lesz, és a komcsi egészségügyi miniszter puszi jóbarátja.... Ne.......

Ez lenne egy volt 56-os, egy ellenzéki, egy kádárizmussal szemben álló pályája ?????

Én nem tudom ma még mindig teljesen hülyének nézik az embereket.

Talán nem árt röviden összefoglalni, mi történhetett.

Antall mindig szerette a hatalmat, bármi áron, és a megszerzéséhez nyilván mindenre hajlandó volt. Mindig az élre szeretett volna törni. Először az 56-os forradalmárokról gondolta hogy ők lesznek a hatalom, oda helyezkedett. Majd mikor eltaposták a forradalmat, nyilván helyezkedett. Várt, mi lesz, mi csurran cseppen. Látszat ejnye-bejnye, látszat őrizetbe vétel.... no ott nyilván történhetett olyan amiről a magyar embereknek nem szabad tudni, mert mit tesz Isten - egyszerre csak megindult Jóska pályája fölfele.

A szorgalmával, tehetségével.... van aki elhiszi ezt ? Derék, szorgalmas, tehetséges magyarok ezrei-tízezrei-százezrei nem vitték semmire, örülhettek ha fizikai munkakört kaphattak az 56-os múltjuk után.

Ez az ember a napnál világosabb, hogy a komcsikkal szövetkezett, mert annyira szerette a hatalmat. Más nemigen érdekelte.


Minden jog fenntartva.  © Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete  2011-2019